Vragen? Bel ons op: 0342-712032

Veelgestelde vragen EasyBubbels

Contact

Q: Heeft EasyBubbels een vestiging?

  Ja, op de Stationsweg 167B in Barneveld heeft EasyBubbels een vestiging. Voor de openingstijden kunt u kijken op de hoofdpagina.

Q: Hoe kan ik EasyBubbels bereiken?

  U kunt ons bereiken middels onze e-mail info@welvaere.nl, ons ticketsysteem service.welvaere.nl en telefonisch via 0342-712032.

Verhuur

Q: Hoelang is een weekend huren bij EasyBubbels?

  EasyBubbels is op zondag en maandag gesloten. Als u een bubbelbad, hottub of sauna een weekend wilt huren kunt u hem op zaterdag ophalen en op dinsdag terugbrengen. Hiermee betaald u niet voor de maandag en krijgt u deze dag van ons helemaal gratis.

Q: Hoelang duurt het opwarmen van een opblaasbare jacuzzi?

  De jacuzzi's verwarmen gaat met 1 á 2 graden per uur. Daarom is het verstandig om de bubbelbaden te vullen met warm(er) water!

Q: Hoelang duurt het opwarmen van een hottub?

  Dit is voor een groot deel afhankelijk van welke hottub u bij ons huurt en wat de temperatuur van het water is wat u gebruikt. Gaat u voor een kleine variant, dan kan dit één tot anderhalf uur duren. Kiest u voor de grootste variant, dan moet u denken aan twee tot drie uur. Vraag bij het ophalen of brengen aan onze medewerkers de optimale manier om te stoken.

Q: Hoelang duurt het opwarmen van een sauna?

  Onze sauna's zijn te verwarmen tot een comfortabele temperatuur binnen 20 minuten.

Q: Staan de normale hottubs op aanhangers?

  Nee, alleen de mobiele hottub aanhanger is een aanhanger. Wij leveren de hottubs wel achter op een aanhanger maar deze worden ter plekke van de aanhanger getild.

Q: Kan ik mijn gehuurde product komen ophalen?

  Dit is mogelijk. Onze vestiging is in Barneveld op de Stationsweg 167B en hier kunt u dan ook uw gehuurde product ophalen.

Q: Hoe laat dien ik mijn gehuurde product op te halen en/of terug te brengen?

  Op de startdatum en einddatum van uw verhuur dient u op die dag het product op te halen of terug te brengen voor 17:00 en op zaterdagen voor 16:00.

Q: Ik kan het niet op komen halen, kunnen jullie het brengen en ophalen?

  Jazeker, wij kunnen gehuurde producten ook brengen en ophalen. Hiervoor worden uiteraard wel kosten in rekening gebracht. Deze bedragen één euro per kilometer met een starttarief van €25,-. Woont u bijvoorbeeld 40 kilometer van onze vestiging vandaan, dan is dit twee keer 40 kilometer oftewel 80 kilometer. Voor deze 80 kilometer wordt één euro per kilometer gerekend wat uitkomt op €80,-. Dit plus ons starttarief komt dan tezamen op €105,-.

Q: Waarvoor moet er borg betaald worden?

  Wij zijn erg zuinig op onze verhuur producten. Wij willen graag dat onze producten in een goede staat terug komen, zodat ze weer verder verhuurd kunnen worden.

Q: Moet het verhuurde product schoon worden ingeleverd?

  Ja, alle producten moeten in dezelfde staat terug keren als toen ze weg gingen. Is dit niet het geval dan wordt het verrekend met de borg!

Q: Wanneer krijg ik mijn borg terug?

  Als het verhuurproduct door ons is terug ontvangen gaan wij het product eerst controleren op eventuele gebreken. Als alles helemaal in orde is krijgt u de gehele borg teruggestort op uw rekening binnen 4 tot 5 werkdagen.

Q: Wat hebben wij nodig van u bij het huren van een van onze producten?

  Bij het ophalen of brengen van het gehuurde product wordt er samen met één van onze medewerkers een huurovereenkomst opgesteld en getekend. Hierop staat wat u huurt en wat hiervan de kosten zijn. Daarnaast hebben wij een kopie van uw legitimatiebewijs nodig. Mocht u het product niet zelf komen ophalen of neemt iemand anders het product in ontvangst, dan zullen wij zowel van u als de andere persoon een kopie nodig hebben van het legitimatiebewijs.

Vorige