Vragen? Bel ons op: 0342-712032

Hottub aanhanger

De grootste hottub aanhanger te huur in Nederland! Ontspan met 8 tot 10 personen in deze ruime hottub aanhanger. Binnen 2,5 uur heeft u deze hottub op een aangename temperatuur. De hottub aanhanger is zeer gebruiksvriendelijk. De hottub aanhanger kan zo achter de auto en naar de locatie worden gereden. Daarna zet u hem neer, stabiliseert u hem en de echte hottub ervaring kan beginnen!


Wij verhuren 3 verschillende hottub aanhangers!

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

Reserveren

€ 0,00
Prijzen:
1 Dag Prijs: € 75,00
3 Dagen Prijs: € 115,00
7 Dagen Prijs: € 195,00

Borg: € 250,00
Van
Aan

Product Omschrijving

Details

Hottub aanhanger

De hottub aanhanger, een succes op ieder feest! De hottub aanhanger is een geweldige attractie voor bij bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, grote evenementen of familiedagen. Met deze hottub aanhanger zet u direct een goede sfeer neer.

De hottub aanhanger is een stijlvolle houtgestookte hottub aanhanger. Met ruimte voor 8 tot 10 personen is dit een gegarandeerde gezellige hoek van ieder feest! De hottub wordt opgewarmd door een externe aluminium kachel. Daarnaast heeft een aanhanger handige instap banken aan alle kanten van de aanhanger. In de hottub gaat 1600 liter water.

Weekend voordeel
Bij EasyBubbels komen we u graag tegemoet! We hebben namelijk gratis weekend voordeel! Huur vanaf zaterdag en breng de hottub aanhanger pas dinsdag terug. Maandag zijn wij gesloten, wij geven u deze dag helemaal gratis. Hierdoor kunt u nog een dag langer genieten van uw hottub aanhanger!

Gebruik
Het gebruiken van de hottub aanhanger is zeer eenvoudig. U kunt de hottub aanhanger op zijn plaats zetten, waterpas en op een stevige ondergrond, en van de auto afkoppelen. Laat de 4 steunen aan de zijkanten van de hottub aanhanger zakken en bevestig deze door middel van de splitpen of door het aandraaien van de hendel. Zodra hottub op de steunen staat kunt u het wiel aan de voorkant indraaien. Controleer hierna of de stop goed in de afvoer zit en of de kogelkraan dicht zit indien aanwezig. Zet hierna de kachelbuizen op de opening van de kachel aan de bovenkant.

U kunt nu de hottub vullen tot 10 centimeter onder de rand. Dit zal ongeveer twee uur duren afhankelijk van de water druk. Zorg ervoor dat het water ruim boven de doorvoer tules zit naar de externe kachel. Nooit de kachel aansteken voordat de hottub is gevuld. Steek de kachel aan door middel van aanmaakblokjes en hout. Binnen ongeveer 2,5 uur is de hottub op een aangename 37 graden Celsius. Zodra u klaar bent met de hottub kunt u de kachel laten uitbranden en hierna de hottub leeg laten lopen.

Huren
Het reserveren van de hottub aanhanger kan gemakkelijk via onze website. U kiest hierboven op de pagina een startdatum en einddatum wanneer u de hottub wilt huren. U ervoor kiezen dat EasyBubbels hout aanlevert. Nadat u de reservering heeft afgerond neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afhaalmoment in te plannen. Voor de huur van de hottub vragen we een borg van €250 welke na de retourinspectie terug gestort wordt via uw bankrekening. We verwachten dat de hottub terug komt zoals deze weggaat.

LET OP: Wanneer u er voor kiest om de hottub voor 1 dag te huren, dient de hot tub diezelfde dag voor sluitingstijd weer bij onze vestiging terug te zijn. Heeft u hier eventuele vragen over, neem dan contact met ons op.

Extra service
Als u bij EasyBubbels een hottub aanhanger huurt, is er een mogelijkheid dat er in het weekend iets mis is, of dat u dringend iets wilt weten over het gehuurde product. Daarom hebben wij een noodnummer die u uitsluitend voor noodgevallen in het weekend kunt whatsappen of smsen. Op de huurovereenkomst kunt u dit nummer terug vinden. Is er iets met het gehuurde product tijdens de openingstijden? Dan kunt u gewoon het reguliere nummer bellen of contact opnemen via ons service systeem.

Vragen
Mocht u vragen hebben dan kan u gerust contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer (+31) (0)342 712032.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Breedte (in cm) 187
Lengte (in cm) 436
Hoogte (in cm) 300
Aantal liters 1600
Zitplaatsen Tussen 8 en 10 personen

Reviews

Hottub aanhangerRecensie door Erwin van Geel
Beoordeling
Heerlijk om in te ontspannen met het hele gezin! (Geplaatst op 23-09-2016)
MakkelijkRecensie door Hendrik
Beoordeling
We hebben deze hottub aanhanger voor een weekendje gehuurd en het was heerlijk. Op de oprit opgesteld en gestookt en het hele weekend in gezeten! Heeeerlijk, gaan we vaker doen (Geplaatst op 23-09-2016)
VerjaardagRecensie door Elisa Ostendorf
Beoordeling
Mijn vriend heeft deze aanhanger opgehaald voor mijn verjaardagsfeestje. Vond het een te gek cadeautje! (Geplaatst op 26-09-2015)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Hottub aanhanger

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling