Vragen? Bel ons op: 0342-712032

Festivals

Op zoek naar verhuur arrangementen zoals een festival hottub of een jacuzzi? EasyBubbels heeft speciaal voor de festivals een aantal leuke arrangementen samengesteld. Met deze arrangementen maakt u uw evenement nog aantrekkelijker!

Wij verhuren producten voor elke evenement. Van bedrijfsfeest tot festival. Bij EasyBubbels maakt het niet uit hoe veel u huurt, het kan allemaal. Wij hebben een groot aantal hottubs, jacuzzi’s en bubbelbaden speciaal voor de verhuur. Met deze producten maken wij uw evenement een beleving voor uw bezoekers.

De jacuzzi’s en hottubs zijn heerlijk om jezelf op te warmen in de winterkou. Maar zijn zeker ook een toevoeging aan het evenement in de zomer! Deze hoeven namelijk niet perse heel warm te zijn, maar kunnen ook voor verkoeling zorgen!

Wij kunnen de producten bij u bezorgen, opzetten en in de gaten houden terwijl het evenement in volle gang is. Wilt u op het laatste moment nog een product huren bij ons? Dat kan geregeld worden. Een of meerdere hottubs huren voor uw festival doet u bij EasyBubbels.

Hier heb je ons gezien

Into the Woods hottubs

Into the Woods

EasyBubbels stond met verschillende hottubs en barrel sauna's bij het populaire muziek festival "Into the Woods" in Amersfoort! Het festival wordt georganiseerd in een bos waar de wereld veranderd in een buitengewoon trippende wereld waar niets te gek is. Er zijn podia, activiteiten en ontspanningshoekje. De festival gangers konden in het ontspanningshoekje even lekker weg chillen in de verschillende hottubs en sauna's. We hebben nu twee jaar op rij onze hottubs en sauna's staan bij dit festival en we komen volgend jaar zeker terug. Zien we jouw daar?

Hottubs - Barrel sauna's

Amsterdam open air

Amsterdam Open Air

Tijdens het Amsterdam Open Air festival konden de camping gasten niet alleen genieten van geweldige muziek maar ook van de hottubs van EasyBubbbels. Op de camping stonden verschillende hottubs in verschillende groottes. Mensen konden 's ochtends even komen afkoelen in de hottubs en 's middags alvast een biertje doen met hun vrienden als voorbereiding het festival 's avonds. Naast de hottubs stond een DJ-booth die muziek verzorgde terwijl de camping gasten even lekker konden uitrusten. Daarnaast werd en nog een goede after party gehouden 's avonds na het festival!

Hottubs

breda-bubbelt hottub bubbelbad

Breda Bubbelt

Een echte bioscoop film kijken in een hottub? Bij Breda Bubbelt keken tientallen mensen naar de film "Hottub Timemachine" vanuit een hottub of bubbelbad van EasyBubbels. Dit werd gedaan in een stijlvolle hal ingericht als een daadwerkelijk strand. Naast het strand waren nog verschillende volleybal velden en een bamboe bar waar je de drankjes konden worden gehaald. Tijdens de film liep er bediening rond die je van alles lekkers konden brengen. Na de film was er een grote afterparty met DJ's. Een groot succes!

Bubbelbaden - Hottubs

Pussylounge bubbelbad

Pussylounge

De festival gangers bij Pussylounge zijn ook flink in de watten gelegd. Op het festival terrein stonden verschillende jacuzzi's waar de mensen in konden ontspannen tussen de verschillende shows door. De jacuzzi's waren gevuld met een heerlijk warm water. De festival gangers konden hierin bijkomen en even weg bubbelen zodat ze later weer goed konden verder feesten.

Jacuzzi's

sneeuwbal festival barrel sauna

Sneeuwbal

Het sneeuwbal festival vind plaats in de winter en is een echt feest. Sneeuwbal Winterfestival viert jaarlijks de winter met ladingen wintergekkigheid en heerlijke techno, techhouse, deephouse, house en apres-techno sets. Om de bezoekers warm te houden had EasyBubbels een barrel sauna staan daar. In de barrel sauna konden 6 personen tegelijk even lekker opwarmen om vervolgens weer op volle touren verder te kunnen gaan met feesten.

Barrel sauna's

stormloop hottub

Stormloop Zandvoort

De mensen die meededen aan de stormloop in Zandvoort konden na het harde werk bij de finish even ontspannen in een hottub. De deelnemers moesten een lange baan met hindernissen afleggen. Er stonden drie verschillende hottubs klaar bij de finish waar de kandidaten zo in konden springen zodra ze klaar waren. Lekker bijkomen na al dat harde werk dus!

Hottubs

Direct reserveren

Jacuzzi Huren
Hottub Huren
Sauna Huren
Attractie Huren