Vragen? Bel ons op: 0342-712032

Festival Hottub

De grootste huurbare hottub van Nederland! Geschikt voor maar liefst 12 tot 16 personen! Organiseert u een festival of een groot feest? De festival hottub is hier perfect voor. De hottub is 2,4 bij 2,4 meter en kan gemakkelijk bezorgd worden op onze aanhanger. Binnen 3,5 uur is de hottub opgewarmd en kan de waterpret beginnen. De ultieme festival ervaring voor iedere bezoeker!


Wij verhuren 5 verschillende festival hottubs!

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

Reserveren

€ 0,00
Prijzen:
1 Dag Prijs: € 150,00
3 Dagen Prijs: € 250,00
7 Dagen Prijs: € 350,00

Borg: € 250,00
Van
Aan

Product Omschrijving

Details

Festival hottub

De ultieme ervaring op ieder evenement, de festival hottub! Organiseerd u een groot festival of feest? Met de festival hottub heeft u direct een geweldige attractie bij uw evenement wat altijd een succces is!

De festival hottub biedt zitgemak voor maar liefst 12 tot 16 personen! Dit is de grooste huurbare hottub van Nederland! De hottub is 2,4 meter bij 2,4 meter kan gemakkelijk worden bezorgd op onze aanhanger. Binnen 3.5 uur is deze hottub op een aangename temperatuur van 3.5 uur. Dit wordt gedaan door middel van een externe hottub kachel die naast de hottub staat.

Als u de festival hottub wilt huren voor een groot festival of evenement kunnen we eventueel begeleiding met de hottubs meesturen. We kunnen de hottubs dan zelf opbouwen en stoken zodat u hier geen aandacht aan hoeft te besteden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Weekend voordeel
Bij EasyBubbels bieden we u extra voordeel, namelijk ons gratis weekend voordeel! Huur vanaf zaterdag en breng uw hottub pas dinsdag terug. Omdat wij maandag zijn gesloten geven wij u deze dag gratis! Hierdoor kunt u nog een dag langer genieten van uw festival hottub!

Gebruik
Het gebruiken van de festival hottub is zeer gebruiksvriendelijk. Plaats de festival hottub op een stabiele ondergrond en controleer of de afvoer is afgesloten. Zodra de afvoer is afgesloten kunt u de hottub voorzien van water. Normaal gesproken zal dit tussen een twee tot drie uur duren afhankelijk van de water druk. Vul de hottub tot 10 centimeter onder de rand. Voordat u gaat stoken moet het water in de hottub boven de bovenste wand doorvoer zitten die naar de kachel toe gaat. U kunt door middel van aanmaakblokjes en hout gemakkelijk een vuur maken in de kachel. Binnen 3,5 uur is het water op een aangename temperatuur, ongeveer 37 graden Celsius.

Zodra u klaar bent met het feest of het ontspannen kunt u het vuur in de kachel uit laten branden. Zodra het water is afgekoeld kunt u de hottub laten leeglopen.

Huren
Het plaatsen van een reservering voor de festival hottub kunt u gemakkelijk en snel online doen. U kiest hierboven op de pagina een startdatum en einddatum wanneer u de festival hottub zou willen huren. Vervolgens geeft u aan of u een onderhoudsset meegeleverd wilt krijgen en of u de hottub volledig verzorgt geplaatst wilt hebben. Daarnaast kunt u ook nog kiezen of u hout geleverd wilt krijgen van EasyBubbels. Mocht u meerdere hottubs willen huren, dan kan u dit gelijk aangeven. Nadat u de reservering heeft afgerond neemt één van onze medewerkers contact met u op om de levering af te handelen of een afhaalmoment in te plannen. De kosten voor bezorging van de hottub worden automatisch berekend zodra u uw adres heeft ingevuld. Voor de huur van de hottub vragen we een borg van € 250 welke na de retourinspectie terug gestort wordt via uw bankrekening. We verwachten dat de hottub terug komt zoals deze weggaat. Als u de hottub zelf komt ophalen dient u een aanhanger mee te hebben zodat de hottub hierop kan worden geplaatst.

LET OP: Wanneer u er voor kiest om de hottub voor 1 dag te huren, dient de hot tub diezelfde dag voor sluitingstijd weer bij onze vestiging terug te zijn. Heeft u hier eventuele vragen over, neem dan contact met ons op.

Extra service
Als u bij EasyBubbels de festival hottub huurt, is er een mogelijkheid dat er in het weekend iets mis is, of dat u dringend iets wilt weten over het gehuurde product. Daarom hebben wij een noodnummer die u uitsluitend voor noodgevallen in het weekend kunt whatsappen of smsen. Op de huurovereenkomst kunt u dit nummer terug vinden. Is er iets met het gehuurde product tijdens de openingstijden? Dan kunt u gewoon het reguliere nummer bellen of contact opnemen via ons service systeem.

Vragen
Mocht u vragen hebben dan kan u gerust contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer (+31) (0)342 712032.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Breedte (in cm) 240
Lengte (in cm) 240
Hoogte (in cm) 110
Aantal liters 2300
Zitplaatsen Tussen 12 en 16 personen

Reviews

Grappige kleur en groot!Recensie door Arne
Beoordeling
We kregen een festival hottub bezorgd met een mooie groene kleur, erg grappig! We hebben er het hele weekend in gezeten tijdens ons familie weekend.

Erg gezellig, gaan we vaker doen. (Geplaatst op 23-09-2016)
Van genoten maar duurde wel langRecensie door Rosa van Loenhout
Beoordeling
Het vullen van deze festival hottub duurde heel erg lang! Wel enorm van genoten toen die eenmaal warm was, met ruim 12 mensen in gezeten. (Geplaatst op 23-09-2016)
GrootRecensie door Willianne Kempen
Beoordeling
Wauw, afgelopen weekend deze hot tub hier gehuurd en wat een groot ding! Hebben er met ruim 12 mensen in gezeten!! Gaan we vaker doen. (Geplaatst op 23-09-2016)
Heerlijke hot tubeRecensie door Jetske van Dijk
Beoordeling
De hottub gehuurd voor een familiedag. We zijn er zo met 20 mensen ingesprongen en het was super gezellig. Gaan we vaker doen! (Geplaatst op 09-10-2015)
MooiRecensie door Jos Dijkhoff
Beoordeling
Het verbaasde me dat de hottub op mijn trailer paste maar het is gelukt. Echt een hele mooie hottub, heerlijk en zeker van genoten! (Geplaatst op 26-09-2015)
Kneiter leipRecensie door Giel Woluff
Beoordeling
Mooie hottub zeg, echt enorm groot! Gaan we zeker vaker huren. (Geplaatst op 26-09-2015)
Wat een mega dingRecensie door Paul de Vree
Beoordeling
Wat een mega hottub! We hadden hem gehuurd voor ons personeelfeest maar iedereen kon er met gemak in en er was ruimte over. (Geplaatst op 26-09-2015)
Vaker!!Recensie door Martijn
Beoordeling
Ik heb deze gigantische hottub gehuurd voor mijn verjaardagsfeest en we hebben er met zijn alle tegelijk ingezeten, ongeveer 20 man! Volgend jaar klop ik zeker weer aan bij easybubbels. (Geplaatst op 26-09-2015)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Festival Hottub

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling