Vragen? Bel ons op: 0342-712032

Barrel Sauna aanhanger Large

Geniet nu van een lekkere sauna sessie in de barrel sauna aanhanger bij uw voordeur! De Barrel Sauna Large is een stijlvolle houtgestookte sauna geschikt voor 6 tot 8 personen. In de barrel sauna zitten aan beide kanten banken waar plaats op kan worden genomen. Binnen 20 minuten is de sauna op een aangename temperatuur. Doordat de Barrel sauna op een aanhanger staat kunt u hem gemakkelijk overal neerzetten.

Beschikbaarheid: In voorraad

* Vereiste velden

Reserveren

€ 0,00
Prijzen:
1 Dag Prijs: € 100,00
3 Dagen Prijs: € 200,00
7 Dagen Prijs: € 325,00

Borg: € 250,00
Van
Aan

Product Omschrijving

Details

Barrel Sauna aanhanger Large

De Barrel sauna aanhanger Large is perfect om heerlijk ik te ontspannen. In de barrel sauna kunt u plaats nemen met 6 tot 8 personen. Binnen 20 minuten geniet van een heerlijke sauna door de houtgestookte Harvia kachel. De barrel sauna aanhanger heeft aan de voorkant ook banken aan beide zeide van de deur. De lengte van de aanhanger is 420 cm, de breedte 227 cm en een hoogte van 300 cm. Voor het vervoeren van deze aanhanger moet u in het bezit zijn van een BE rijbewijs.

Weekend voordeel
Als u graag de barrel sauna aanhanger Large wilt huren voor een weekend dan hebben we goed nieuws voor u. U kunt namelijk profiteren van onze weekend voordeel actie. Als u de barrel sauna vanaf zaterdag huurt hoeft u hem dinsdag pas terug te brengen. Wij zijn maandag gesloten en wij geven u deze dag geheel gratis! Met deze actie kunt u nog een extra dag in de warmte van de sauna genieten.

Gebruik
De barrel sauna aanhanger Large is zeer gemakkelijk in gebruik. U kunt de barrel sauna gemakkelijk naar zijn plek toerijden met de auto. Houd er rekenening mee dat de ondergrond stevig moet en de barrel sauna waterpas moet staan. Hier kunt u de sauna afkoppelen en steunen aan de zijkant van de aanhanger laten zakken. Deze kunt u bevestigen door middel van de splitpennen. Als de sauna stabiel staat kunt u het wiel aan de voorkant indraaien.

Het stoken van de barrel sauna is eenvoudig. In de barrel sauna staat een houtgestookte Harvia kachel. In deze kachel kunt u met eenmaakblokjes en hout gemakkelijk een vuur stoken. Zodra het vuur begint te flammen kunt u de deur sluiten en aslade onder de stookruimte 10 centimeter open zitten. Dit geeft het vuur genoeg zuurstof. Zodra u klaar bent kunt u de aslade sluiten en het vuur laten uitbranden. Daarna verwijderd u het as uit de kachel.

Huren
Als u de barrel sauna aanhanger large wilt huren kunt u gemakkelijk een reservering maken op onze website. Hierboven kunt u de start- en einddatum van uw reservering selecteren. Wanneer u stookhout nodig heeft voor de sauna kunt u dat ook aangeven. Nadat de reservering is afgerond neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afhaalmoment in te plannen. Voor de huur van de sauna aanhanger vragen wij € 250 welke na de retourinspectie terug gestort wordt via uw bankrekening. We verwachten dat de barrel sauna terug komt zoals deze weggaat.

Extra service
Als u bij EasyBubbels de barrel sauna aanhanger large huurt, is er een mogelijkheid dat er in het weekend iets mis is, of dat u dringend iets wilt weten over het gehuurde product. Daarom hebben wij een noodnummer die u uitsluitend voor noodgevallen in het weekend kunt whatsappen of smsen. Op de huurovereenkomst kunt u dit nummer terug vinden. Is er iets met het gehuurde product tijdens de openingstijden? Dan kunt u gewoon het reguliere nummer bellen of contact opnemen via ons service systeem.

Vragen
Mocht u vragen hebben dan kan u gerust contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer (+31) (0)342 712032.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Breedte (in cm) 227
Lengte (in cm) 420
Hoogte (in cm) 300
Aantal liters n.v.t.
Zitplaatsen Tussen 6 en 8 personen

Reviews

GeweldigRecensie door Fiona van Veen
Beoordeling
Wij hebben deze sauna een hele week gehuurd voor een vriendinnen weekend. Geweldig! Handig in gebruik:) (Geplaatst op 20-11-2015)
Handig en lekker!!Recensie door Linet van den Braak
Beoordeling
We hebben deze sauna gehuurd voor een heel weekend en het was heel erg lekker. Ook erg prettig dat we hem zo konden komen ophalen. Gaan we vaker doen. (Geplaatst op 26-09-2015)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Barrel Sauna aanhanger Large

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling